Ако сумњате у свој успех, неуспех ће вам лакше пасти, јер сте га мудро предвидели


Ако сумњате у свој успех, неуспех ће вам лакше пасти, јер сте га мудро предвидели.

Зоран Ђ.

Слика

Космосом владају закони. Ти закони нам омогућавају да упознамо, препознамо и предвидимо одређене појаве.

Да ли сте икада размишљали о закону привлачности? Што зрачиш, то привлачиш?

Недавно се у мом животу открила и та Тајна. Гледала сам документарац са иситим именом и све је добило смисао. Ми смо оно што ми желимо. Свако биће је један магнет који шаље одређене таласе у космос, а космос не остаје нем на позив. Он одговори слањем одговора на наше таласе.

Знам људе, а знате их и ви, којима све некако иде лако. На њихову срећу они нису морали да уче да позитивно размишљају, већ им је то некако урођено. Зрачили, привукли, добили шта су тражили.

Ја сам она група људи која мора сама да научи своје лекције, па тренутно учим о уметности, јер све је уметност господо моја, позивитног мишљења.

Испрва сам одбацила ову идеју, јер сам је потценила и нисам веровала да какве су нам мисли, такав нам је живот. Заиста, то тако јесте. Ако размишљамо позитивно шаљемо поруке у свемир које су сто пута јаче од негативних мисли. Али, не заборавите, чак и оне негативне мисли и емоције, и њих свемир чује и зато чувајте се себе и својих црних мисли.

Има право Јашар у својој песми када каже да му не било оно што му мајка мисли, већ му било што му мисли његова верна љуба. Мајка има најгоре мисли када нас нема, када се не јављамо, мисли о несрећама које ни сами не бисмо смели да замислимо, а партнер само мисли да га варамо.

Шалу на страну, тешко је позитивно размишљати када човек и није баш окружен најоптимстичнијим стварима око себе. И тешко је трудити се, али то морамо. Морамо, јер смо живи, јер нешто мора да покреће ту крв кроз вене.

Заиста, наше тело је механизам који покреће енергија. Радите ли на позитивне обртаје или негативне?

Кажу да успешни људи имају бољу способност концентрације на своје циљеве. Ја то немам, одмах да поделим. Немам брате, па ја по цео дан могу да губим време `скролујући` фб страну. Али могу да научим. Све се да научити, само је потребна воља и мотивација. Дефиниција. Циљ.

Ако је циљ довољно битан, мотивација неће изостати. Ако није, учините га великим и важним. Још већим! ЈОШ ВЕЋИМ! ЈОШ ВЕЋИМ! 

А кад све прође, седите један цео дан. Немојте радити ништа. Уживајте и поделите своје позитивне искре са другима којима је то потребно.

Advertisements

8 comments

  1. “Ми смо оно што ми желимо.”

    Кључна реченица. Одличне поруке, као и увек. Само, Јашар некако штрчи у свему овоме 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s